Wie we zijn?

Een collaboration van creatieve geesten

Laura van Esveld
Initiatiefnemer Facebookles.nl

Met Facebookles.nl veranderde mijn eenmanszaak in een onderneming. Online verkoop is pure wiskunde. Door mijn track record als online marketeer, social media strateeg en copywriter weet ik de juiste kanalen op het juiste moment voor je in te zetten. Die kennis deel ik het allerliefst, online én offline. Daarnaast ben ik Inbound Certified omdat ik geloof dat Inbound Marketing het heden én de toekomst is van (online) marketing.

pasfoto-judith

Judith van Buuren
Woordenwizard

“Ik ben Judith van Buuren, een woordenwizard en een beetje online marketeer. Wat ik schrijf? Content die boeit, bindt én bereikt. Met heldere taal, wervende woorden, conversiegerichte copy en natuurlijk met een sausje online marketing.”

Bezoek de website van Judith.

Hilde Roovers
Organische kanalen

“Hilde schrijft al zolang ze zich kan herinneren. Als klein meisje schreef ze korte verhaaltjes en gedichten voor de schoolkrant. Tegenwoordig als freelance tekstschrijver voor Schrijfgewijs. Van columns over het moederschap, webteksten voor (beginnend) ondernemers, prikkelende Social Media posts tot recepten op haar foodblog Slowfoody. Met de juiste tone of voice bereik jij de mensen die jou zoeken”

Bezoek de website van Hilde.

Jouw naam hier?
Facebookles.nl

Wij zijn altijd op zoek naar (freelance) online marketing talenten! Ben jij die superheld die alles weet van e-mail marketing en/of Facebook / Social Media (Advertising)? Laat jij je drijven door data en cross check jij ál je uitingen?
Dan zoeken we jou!

Ook met ons werken? Zij gingen je voor..

Wat we maken

Wat zou je graag willen bereiken?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Content Planner
Direct Downloaden

Print hem uit en vul hem in volgens de instructies, prik hem op je prikbord en zie je interactie op Facebook groeien.