Facebookles Compleet

Leer in je eigen tempo alles over Facebook
Let op: Speciaal voor ZZP’ers

Om je Facebook strategie te laten werken moet je het zelf, eenvoudig kunnen snappen. Het moet passen in je bedrijfsvoering en vooral: in je agenda. IEDEREEN kan deze strategie leren en meer omzet genereren via Facebook. En in de Facebookles.nl Academy leer je al deze vaardigheden razendsnel vanuit je luie stoel!

“Facebook werkt voor mij niet, het kost alleen maar geld.”

Je hebt honderden, misschien wel DUIZENDEN euro’s in Facebook gepompt met 0 resultaat. Geen nieuwe klanten. Geen aanmeldingen voor je workshops. Geen aankopen in je webshop.

 

Waarom werken je Facebook advertenties niet?

 

Iedereen lijkt goed te verkopen op Facebook. Iedereen lijkt HET Facebook GEHEIM onder de knie te hebben, behalve jij. In Nederland zijn er 9,5 miljoen geregistreerde Facebook accounts (2017). 4 MILJOEN bedrijven maken wereldwijd gebruik van adverteren op Facebook. Wat weten zij dat jij (nog) niet weet?

Je hebt geen strategie of de strategie die je hanteert werkt simpelweg niet. Alle technische mogelijkheden zijn je te veel, te gek of te moeilijk. Misschien ben je bang om het niet te snappen, maar hoe voorkom je dat je achterblijft? Dat je waardevolle klanten MISLOOPT omdat de boel niet op orde is? En waarom zou je tijd investeren in iets dat nog geen euro omzet heeft opgeleverd?

 

Wat kan er misgaan als je je Facebook advertenties uit besteedt?

 

Karin dacht ‘wat ik zelf niet kan besteed ik liever uit’ en schakelde een ‘expert’ in.

De Facebook expert zet een aantal advertenties op en na een flinke testperiode presteren een aantal van die advertenties best goed.

Voordat Karin de expert inschakelde haalde ze zelf een maandelijkse omzet van ongeveer €5.000. Daar ging een klein budget vanaf voor de advertenties die ze zelf had gemaakt en onder de streep hield ze per maand €3.000 over.

De Facebook expert zorgde voor een verdubbeling van haar omzet!

Het tarief dat de Facebook expert rekent moet natuurlijk doorberekend worden en worden afgetrokken van het resultaat.

Dit betekende dat Karin uiteindelijk nog steeds maar €3.000 over hield aan het einde van de maand.

Hetzelfde bedrag als voordat zij deze expert inschakelde, bovendien was Karin veel tijd kwijt geweest aan overleg en goedkeuring van de advertenties.

Tijd die zij veel liever aan haar bedrijf en haar passie had besteed.

Wat nou als Karin zélf die goed presterende advertenties had gemaakt?

Als zij zelf de advertentie niet alleen op kon bouwen, maar ook kon monitoren om hoge, maandelijkse kosten aan de expert te voorkomen?

 

Daar heeft Karin niet alleen in maand 1 profijt van, maar maand na maand, jaar na jaar! 

Ik ben Laura. In de afgelopen 3 jaar heb ik voor 83 klanten, zo’n 7.764 organische posts geplaatst, 1.131 betaalde campagnes opgezet, 687 digitale Facebooklessen verstuurd en meer dan €250.000 aan Facebook advertenties besteed.

Ik denk niet te weten wat werkt, ik weet wat werkt. En dat ga ik jou leren.

Stoeien met algoritmes, testen, analyseren en optimaliseren om uiteindelijk tot perfect paginabeheer of die perfecte betaalde campagne te komen.

Door mijn jaren aan ervaring bij grote bedrijven (zoals UNETO-VNI en ZTalks) én kleine ZZP’ers (zoals Stralend Middelpunt en De Onderhandelcoach) heb ik een compleet beeld kunnen vormen wat wel en niet werkt. Ik heb het allemaal al eens onder mijn vingers gehad en daarom hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Leer hoe je zelf meer verkopen kunt genereren tegen een zo laag mogelijke prijs per aankoop.

Verleen je een dienst of verkoop je een digitaal product? Dan zet je al die nieuwe bezoekers om in leads. Die leads zet je vervolgens om in klanten, allemaal met behulp van Facebook.

Je creëert je eigen stroomversnelling, een betrouwbare en constante stroom van nieuwe klanten en meer omzet.

Meld je aan voor €349,-

De Facebook strategie die van iedere 1 euro inleg MINIMAAL 2 euro omzet maakt

Hoe zou het zijn als je met Facebook een betrouwbare omzet kan genereren? Als je precies weet wat er iedere maand in gaat én hoeveel je daarvoor terug kan verwachten?

Ben je klaar om je Facebook marketing naar dit volgende niveau te brengen?

Niet meer gissen en geld verspillen, maar precies weten wat het op gaat leveren net als die 4 MILJOEN andere adverteerders op Facebook. Zij weten hoe het werkt en jij straks ook..

52 Facebooklessen

Leer in je eigen tempo alles over Facebook
Let op: Speciaal voor ZZP’ers

Wat je krijgt:

52 lessen die jou stap voor stap leren de perfecte Facebook strategie toe te passen. De lessen bevatten opdrachten zodat je zelf direct aan de slag kunt met de nieuwe strategie. Kom je er niet uit? Geen probleem! Je hebt 24 uur per dag, 7 dagen per week support tot je beschikking in de besloten Facebookles.nl Community. Daarnaast heb je levenslang toegang tot ALLE lessen + UPDATES.

De lessen volg je in je eigen tempo. In de Facebookles.nl Academy kun je ook nog 13 e-books downloaden die de stof nog eens samenvatten.

Veelgestelde vragen

Vraag 1: Ik ben niet super technisch en heb nog weinig met adverteren op Facebook gedaan, is dit dan wel geschikt voor mij?

Antwoord: Absoluut. Juist dan! De cursus is best flink geworden (52 lessen) juist omdat ik samen met jou stap voor stap door Facebook wil navigeren. Wat vindt je waar? Waar moet ik klikken? Enzovoort. Dit maakt sommige lessen best basic, maar daarom kun je per les lekker doorklikken naar de volgende. Kom je een les tegen waarvan je de stof al kent? Dan kun je hem gewoon overslaan. Je hebt dus GEEN technische kennis nodig.

Vraag 2: Ik heb niet een super groot budget om te gaan adverteren ed. Hoe voorkom ik dat het alleen maar geld kost?

In de loop van de cursus verschuiven we van organisch paginabeheer naar adverteren. Ik laat je precies zien wat het mag kosten om één klant binnen te halen zodat het nog steeds (meer dan) rendabel is. Een echte machine dus die van 1 euro inleg, 2 euro omzet maakt (of 3, of 4..). Als je weet wat het mág kosten maak je nooit verlies op advertenties!

Vraag 3: Wat nou als ik er niet uitkom en vastloop?

Daar ben ik dan weer voor. Je hebt 24 uur per dag, 7 dagen per week support tot je beschikking in de besloten Facebookles.nl Community. 

Vraag 4: Heb ik een Facebook bedrijfspagina nodig om mee te doen?

Nee! Je kunt ook meedoen als je nog geen Facebook bedrijfspagina hebt.

Meld je aan voor 349 euro.

De investering is eenmalig voor levenslang toegang en exclusief BTW. Je ontvangt een factuur op bedrijfsnaam en kunt de kosten zakelijk boeken onder ‘scholing’. De BTW krijg je terug van de Belastingdienst.

Facebookles Compleet PLUS

€ 349,-

/exclusief btw.

✅52 Lessen in de Facebookles Academy

✅Levenslang toegang tot de lessen + UPDATES

✅Support via besloten Community

✅13 E-books

✅Certificaat na deelname (PDF)

De investering is eenmalig en exclusief BTW.
Je ontvangt een factuur op bedrijfsnaam en kunt de kosten zakelijk boeken onder ‘scholing’. De BTW krijg je terug van de Belastingdienst.

76% heeft voor COMPLEET gekozen

Ik ga voor COMPLEET en betaal in drie termijnen van 125 euro

Facebookles Compleet PREMIUM

€ 549,-

/exclusief btw.

✅52 Lessen in de Facebookles Academy

✅Levenslang toegang tot de lessen + UPDATES

✅Support via besloten Community

✅13 E-books

✅Certificaat na deelname (PDF)

➕2 keer 1 uur Skype/ZOOM sessie met Laura (t.w.v. €238,-)
➕Je eigen Facebook hulplijn via WhatsApp support

Ik ga voor PREMIUM en betaal in drie termijnen van 195 euro

Tot snel! In de Facebookles.nl Community én Academy!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0