De 10 beste cadeaus voor ondernemers

Wat moet je als ondernemer nou op je verlanglijstje zetten? Of wat geef je dat ondernemende familielid cadeau? Wat is nou het beste cadeau voor ondernemers? Met deze cadeaus schiet je altijd in de roos!

Boeken

Boeken zijn áltijd een goed idee, zeker als ze bijdragen aan een nog beter ondernemerschap! Mijn wensenlijstje is eindeloos als het op boeken aankomt, maar deze drie staan toch wel heel hoog in mijn top 10. Benieuwd welke boeken ik nog meer lees? Bezoek deze pagina.

cadeau voor ondernemers

1. The Subtle Art of Not Giving a Fuck

Van populair weblog naar New York Times-bestseller is dit hét boek voor zelfhulphaters! Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Zodra je niet meer wegrent voor je angsten, fouten en onzekerheden maar de pijnlijke waarheid onder ogen durft te zien, vind je de moed en het zelfvertrouwen waar je in deze tijd zo’n behoefte aan hebt.

cadeau voor ondernemers

2. De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’ van Stephen Covey vormt al jarenlang wereldwijd een inspiratiebron voor iedereen en leert ons hoe we de kwaliteit van ons persoonlijk leven, diensten en organisaties kunnen verbeteren. Covey heeft met zijn boek een miljoenenpubliek bereikt en zijn inzichten over leidinggeven hebben het leven en werken van velen ingrijpend veranderd. Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt steeds opnieuw jonge generaties aan te spreken.

cadeau voor ondernemers

3. Master your mindset

Master Your Mindset Leef Je Mooiste Leven gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek.

4. Backpack Bestemmingen

Als fanatiek reiziger mag dit boek niet op je lijstje ontbreken. In Backpack bestemmingen neemt Roëll de Ram, oprichtster van reisblog WeAreTravellers.nl, je mee naar de beste landen voor een groots backpackavontuur. Must have voor de aspirerend digital nomad!

Gadgets

Wij ondernemers zijn gék op vernuftige gadgets die het leven net een beetje leuker en makkelijker maken.

5. Moleskine Smart Writing set

Tof om te gebruiken en HARTstikke eco-friendly. De Pen+ heeft een infraroodcamera en kan het paper van de Moleskine Paper Tablet lezen. De pen herkent op welke pagina je schrijft en laat dit direct in de app zien. Je koppelt de pen aan de app door je Bluetooth aan te zetten. Heb je je telefoon of tablet even niet bij de hand? Geen zorgen, de pen heeft een eigen interne geheugen waardoor je gegevens direct opgeslagen worden.

6. Thule Laptoptas/hoes

Als het op bescherming van je laptop of tablet aankomt is Thule de beste. Ik hul alles in Thule en de hardcase shells zijn werkelijk onbreekbaar. Wel even checken welke maat laptop je cadeau-ontvanger heeft..

7. Fujifilm Instax Mini 9

Ken je ook zo’n ondernemer die altijd online is? Tijd om weer eens ouderwets, offline wat foto’s te schieten. De Fujifilm Instax print de foto direct, super leuk om een herinneringen muur mee te maken.

8. GPS tracker

Je laptoptas kwijt terwijl je bij die ene Seats2Meet aan het flexwerken bent? Nooit meer met deze handige GPS tracker! Ook erg handig als je vaak je sleutels kwijt bent, of je hond 😉

Duurzaam / Eco friendly

#SayNoToPlastic! Als ondernemer ben je vaak onderweg. Voorkom dat je een heel skala aan lege waterflesjes of plastic bekertjes verzamelt onderin je rugzak. Dit zijn dé duurzame cadeaus voor ondernemers die vaak onderweg zijn.

9. Eco friendly travel mug

Koffie drinken uit een plastic bekertje is zó niet meer van deze tijd. Maak de blits en draag bij aan een beter milieu met deze eco friendly travel mug (geschikt voor warme en koude dranken).

10. Dopper Solid Steel

Kan de Dopper nóg beter? Ja! Deze Solid Steel versie heeft namelijk een extra stoeren uitstraling en hij is super makkelijk schoon te maken en er blijven geen geke luchtjes achter. Met de aanschaf van deze Dopper lever je een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van de hoeveelheid wegwerp plastic en steun je water- en afvalprojecten in Nepal.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0