Facebook Adverteren Uitbesteden
[Webshops]

Professioneel adverteren op Facebook met een passende strategie.

Hoe zou het zijn als wij voor jouw bedrijf gaan adverteren op Facebook? Een strategie bedenken, ontwerpen, implementeren en optimaliseren?

Wij bedenken / schrijven / ontwerpen / publiceren de advertenties, je hebt er geen omkijken naar. En zorgen ervoor dat de Facebook Pixel (voor retargeting) correct op je website is geïnstalleerd.

Tweewekelijks ontvang je en update van optimalisatie en wij monitoren je advertenties continu. Een dienst die op ieder moment opzegbaar is, we hanteren geen contract!

Aanmelden binnen 30 seconden

Stap 1: Wat heb je nodig?

In welke fase zit je bedrijf? De strategie die wij voor je implementeren bestaat grofweg uit de Facebook-productcatalogus + twee typen campagnes.

Facebook-productcatalogus: Iedere webshop zou deze functie moeten implementeren. De Facebook-productcatalogus is een automatisch koppeling tussen je webshop en Facebook. Je producten worden naar Facebook toegestuurd. Bekijkt iemand product x? Dan kun je ze later een advertentie laten zien met product x (retargeting). Super handig, zeker als je een flink aanbod in je shop hebt. Uiteindelijk genereert dit vaak veel verkopen tegen een lage prijs. De catalogus kun je ook gebruiken voor Instagram Shopping. Producten uit de catalogus kun je taggen op Facebook én Instagram.

Campagne 1: Kies deze als je nog niet hebt geadverteerd op Facebook -of- Als je nog GEEN Facebook Pixel op je website hebt geïnstalleerd.

Campagne 2: Kies deze als je al een aangepaste (retargeting) doelgroep hebt van minimaal 1.000 personen -of- Als je al een Facebook-productcatalogus hebt.

Je aanmelding kost slechts 30 seconden van je tijd. Betaal de eerste maand (€119) eenvoudig én veilig via iDeal. Je ontvangt de factuur voor je boekhouding direct in je inbox. De BTW kun je terugvragen bij de Belastingdienst. De herhaal betaling vindt eens per maand automatisch plaats, je kunt dit dagelijks opzeggen of wijzigen in je account. Let op: Doe dit maximaal 5 dagen voordat de vervolgbetaling plaatsvindt, dit om te voorkomen dat ons werk al is gedaan.

Belangrijk: De kosten zijn exclusief een Facebook advertentiebudget. Wij hebben een minimum budget van €150 per maand nodig, maar adviseren een budget van €250 per maand.

De goedkoopste aanbieder van Nederland!

Stap 2: Verschaf ons toegang tot je account

Na je aanmelding ontvang je binnen 48 uur van ons bericht met instructies. We vragen toegang tot je Facebookpagina, advertentieaccount en eventueel de backend van je website om de Facebook Pixel te installeren. Je kunt ons op ieder moment zelf weer verwijderen. Ook bepalen we samen welke content geschikt is voor iedere campagne.

Duidelijke instructies, geen technische kennis nodig!

Stap 3: Preview en optimalisatie

Je ontvangt van ons een preview van de eerste campagne(s) en kunt eventuele wijzigingen aan ons doorgeven. Ook kun je de ingeplande / lopende campagnes eenvoudig bekijken in de app Advertentiebeheer. Iedere 14 dagen ontvang je van ons een korte update waarin we de resultaten met je delen en onze optimalisatie werkzaamheden laten weten.

Houd zelf de controle met de Advertentiebeheer app

Stap 4: Zie de strategie zijn werk doen!

De basis strategie is erop gericht om een langdurige, rendabele funnel te creëren binnen je Facebook advertenties. Afhankelijk van een aantal factoren is de strategie (2 campagnes + Facebook-productcatalogus) in de meeste gevallen rendabel binnen 1-2 maanden. Hiervoor is een minimum advertentiebudget nodig van €250 per maand. Naast adverteren adviseren wij ook organisch contactmomenten te creëren met je volgers.

Onze strategie + Jouw shop = Succes!

Support

Kom je er niet uit? Heb je vragen, wijzigingen of wil je de resultaten bespreken? We zijn altijd een telefoontje / mailtje / appje van je verwijderd. Telefonisch zijn wij bereikbaar op dinsdag tot en met zaterdag, van 12:00u tot 20:00u.

Je eigen, vriendelijke social media manager

0 ondernemers gingen je voor
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0